查看完整版本: [九方陽具]九方用戶揮手區
[港討]香港討論網 ›› 吹水台 ››

[九方陽具]九方用戶揮手區

Tags 標籤分類: 九方 , 九方用 , 方用 , 陽具 , 方陽 , 具九
    我本身係用九方
    其實有冇人覺得用九方好柒:o) 

:~( 得我一個用 

以前用過,幾好,
    後來決心去學倉頡#good# 

以前用過,幾好,
    後來決心去學倉頡#good#

想學好多年
    但係每次望住個keyboard就頭痛:-( 

用緊速成
    同倉頡原理一樣
    但係點都唔夠倉頡快:-( 

用緊九方 

用緊九方

#good# #good# #good# 

用緊速成
    同倉頡原理一樣

聽人講最快既九方快過倉頡 

用緊速成
    同倉頡原理一樣

都係睇熟唔熟嘅姐,好似武術咁,冇分高下,係使用嘅人分高下 

用緊速成
    同倉頡原理一樣

都係睇熟唔熟嘅姐,好似武術咁,冇分高下,係使用嘅人分高下

You win#good# 

Q9字形高手
    Q9筆畫學習 

有冇人share下邊度有得down呀?!#adore# 

有冇人share下邊度有得down呀?!#adore#

你話九方個file? 

Q9字形高手
    Q9筆畫學習

打九方學到幾多#good# 

左手英文右手中文,係有時d字位掉亂左之外,否則我已經記得哂果個字既3個數字 

完全唔識其他#yup# 

我都用緊九方!覺得佢“畝”其他“窗揭”咁“媽飯”。用隻“貓殊”指指吓。都幾方便。不過出街在外就“畝”咁方便。[banghead] [banghead] 

吹水台 ›› [九方陽具]九方用戶揮手區
查看完整版本: [九方陽具]九方用戶揮手區 [港討]香港討論網 RSS