查看完整版本: Facebook 有咩 group 係好多香港人架?
[港討]香港討論網 ›› 吹水台 ››

Facebook 有咩 group 係好多香港人架?

Tags 標籤分類: group , 有咩 , 香港人架 , Facebook , 咩係 , 好多
    [b][u]Facebook 有咩 group 係好多香港人架?[/u][/b]

#adore# #adore#
    將響果d group 宣傳一下,希望會有d新會員加入#hoho# 

不如自己整個group好喎~[bouncer] 

[sosad] 好難有咁多人喎~
    我宜家可以post d 文章去人地個group 個wall度,
    如果人地個group本身有幾千人,
    咁我post左過去,果幾千人如果上返個group個wall,
    就會見到個文章#good# 

[sosad] 好難有咁多人喎~
    我宜家可以post d 文章去人地個group 個wall度,
    如果人地個group本身有幾千人,
    咁我post左過去,果幾千人如果上返個group個wall,
    就會見到個文章#good#

有點兒道理!!! 

應成立更多興趣小組,例如攝影;旅行;飲食...............等,便可吸納有共同興趣的人加入,共同研究,互相切磋.各位是否讚同? 

吹水台 ›› Facebook 有咩 group 係好多香港人架?
查看完整版本: Facebook 有咩 group 係好多香港人架? [港討]香港討論網 RSS