查看完整版本: 香港女仔給男朋友的警告
[港討]香港討論網 ›› 吹水台 ››

香港女仔給男朋友的警告

Tags 標籤分類: 朋友 , 港女 , 香港 , 女仔 , 仔給
    [b][u]香港女仔給男朋友的警告[/u][/b]

[url]http://www.getjetso.com/forum/thread-365255-1-1.html[/url]

1.唔准同任何15歲以上35歲以下無血緣關係既女性單獨外出或者傾超過5 分鐘電話。
    2.我"meet"你既時候你唔准縮。
    3.我唔會check你既來電顯示,但係你最好唔好俾我聽到你同不明來歷既女人講電話。
    4.你個電話裡面只可以有兩個女人既相,你媽媽同我。
    5.我明白每個人都有過去,你會有舊情人既相呀信呀禮物呀,但係唔好o係我面前飄揚,有咩爛左唔好怪我。
    6.我鍾意收情信,但係好憎見到錯別字。
    7.每日起碼要打一次電話俾我,因為我會掛心你。
    8.你要俾我知你去左邊,我唔係要check你行蹤,只係如果新聞話有三名行山人士失蹤,我要知道係唔係你。
    9.我地未必可以一生一世,但希望你同我一齊既時候,每一刻都對我認真。
    10.你心裡面諗d咩,一定要同我講,因為我好蠢,你唔同我直接講我唔會知道。
    11.我去dating你叫我玩得開心d既話,我會以為你唔愛我唔緊張我唔想要我。
    12.我希望你會記得一切既大時大節生日同紀念日,我唔會提,亦會扮大方,但唔代表我想你失憶。
    13.男子以才為貌,但係都要乾乾淨淨。
    14.唔好企圖或意圖用「中五妹妹仔o者.」黎做藉口安慰我,我唔會睇小妹妹仔既威力,因為我都曾經年青過。
    15.我慣性去i.t、Marie同Lane Crawford買鞋,鞋碼係Italy 36.5。如果你打算買鞋俾我,記得唔好買錯size 。
    16.唔准對我講大話。
    17.唔准一腳踏兩船(或以上)。
    18.除非d食物好美味,否則我唔想去任何張椅冇椅背既餐廳。
    19.出街一定要拖實我,因為我會蕩失路。
    20.如果我遲到,都只係因為我想著靚d見你,所以你唔好鬧我。
    21.你最好唔好有一堆女性朋友同契妹之類既不明物體o係身邊,否則我會大你三十萬用行動證明俾你睇我都有一籮男性朋友同契哥加uncle 。
    22.食飯時第一箸夾既食物記得要係俾我既。
    23.我唔會要你幫我去麥當勞換公仔,但係會叫你幫我去Sogo、Joyce同Lane Crawford 買化妝品。
    24.你唔好走去旺中買o個d所謂既純銀俾我,我會皮膚敏感。你有3個選擇:1.Tiffany 2.Georg Jensen 3.A Different Corner
    25.鑽石同珍珠,我永遠都唔會嫌多。 

[sosad] [369] [banghead] #good# 

無理條件~~#kill# 

19.出街一定要拖實我,因為我會蕩失路。xx(
    #kill# 25.鑽石同珍珠,我永遠都唔會嫌多。#kill2# 

有部份都合理既…[sosad]
    1.唔准同任何15歲以上35歲以下無血緣關係既女性單獨外出或者傾超過5 分鐘電話。
    咁我仆硬街!靜同女性傾電話,去街多數同女去既人#bye# [sosad]

2.我"meet"你既時候你唔准縮。
    依個都普通姐

3.我唔會check你既來電顯示,但係你最好唔好俾我聽到你同不明來歷既女人講電話。
    真係信住先…靜靜雞check你既個案唔小!

4.你個電話裡面只可以有兩個女人既相,你媽媽同我。
    合理

5.我明白每個人都有過去,你會有舊情人既相呀信呀禮物呀,但係唔好o係我面前飄揚,有咩爛左唔好怪我。
    合理

6.我鍾意收情信,但係好憎見到錯別字。
    合理

7.每日起碼要打一次電話俾我,因為我會掛心你。
    熱戀期先會囉:o)

8.你要俾我知你去左邊,我唔係要check你行蹤,只係如果新聞話有三名行山人士失蹤,我要知道係唔係你。
    乜講得咁好聽丫???:o)

9.我地未必可以一生一世,但希望你同我一齊既時候,每一刻都對我認真。
    合理

10.你心裡面諗d咩,一定要同我講,因為我好蠢,你唔同我直接講我唔會知道。
    有點兒過份,但還可接受[banghead]

11.我去dating你叫我玩得開心d既話,我會以為你唔愛我唔緊張我唔想要我。
    咁應該講咩?_? :o) 我不能忘記你???

12.我希望你會記得一切既大時大節生日同紀念日,我唔會提,亦會扮大方,但唔代表我想你失憶。
    生日唔記得就低死姐!其他節日咁多,點記晒???:o)

13.男子以才為貌,但係都要乾乾淨淨。
    合理

14.唔好企圖或意圖用「中五妹妹仔o者.」黎做藉口安慰我,我唔會睇小妹妹仔既威力,因為我都曾經年青過。
    擔心姐,無乜野

15.我慣性去i.t、Marie同Lane Crawford買鞋,鞋碼係Italy 36.5。如果你打算買鞋俾我,記得唔好買錯size 。
    佢男友好有錢咩:o)

16.唔准對我講大話。
    合理

17.唔准一腳踏兩船(或以上)。
    合理,但當然佢都係啦!

椅背真係好重要!無左佢座都座得唔舒服![sosad]

19.出街一定要拖實我,因為我會蕩失路。
    有點兒難度

20.如果我遲到,都只係因為我想著靚d見你,所以你唔好鬧我。
    借口:o)

21.你最好唔好有一堆女性朋友同契妹之類既不明物體o係身邊,否則我會大你三十萬用行動證明俾你睇我都有一籮男性朋友同契哥加uncle 。
    咁我都仆得街啦!N個妹,一個家姐[sosad] :P 朋友都女多過男:D 但佢咁做呢…就有點兒那個

22.食飯時第一箸夾既食物記得要係俾我既。
    點記得咁多丫!自已做唔到咩???

23.我唔會要你幫我去麥當勞換公仔,但係會叫你幫我去Sogo、Joyce同Lane Crawford 買化妝品。
    佢真係當自已男友係李生???

24.你唔好走去旺中買o個d所謂既純銀俾我,我會皮膚敏感。你有3個選擇:1.Tiffany 2.Georg Jensen 3.A Different Corner
    買野方面睇到依道就確定佢係痴痴地線

25.鑽石同珍珠,我永遠都唔會嫌多。
    HI大左丫佢:o) :o) :o) fuck fuck fuck 

港女xx( 

看完之後得兩個字總結咯:厲害 

吹水台 ›› 香港女仔給男朋友的警告
查看完整版本: 香港女仔給男朋友的警告 [港討]香港討論網 RSS