查看完整版本: [轉貼]夠十萬人入黎呢個無聊群 傳麒,杜杜華就裸跑旺角新之城
[港討]香港討論網 ›› 吹水台 ››

[轉貼]夠十萬人入黎呢個無聊群 傳麒,杜杜華就裸跑旺角新之城

Tags 標籤分類: 轉貼 , 傳麒 , 裸跑 , 十萬人 , 入黎呢 , 個無聊 , 貼夠 , 十萬
    如題
    請入FB「夠十萬人入黎呢個無聊群 本大少就裸跑旺角新之城」群
    現84729人

:o) :o) :o)
    :D :D :D 

:o) 佢好似縮沙話係半裸,不過都照推佢[369] 

有沒有link啊~~~
    不過之前都入左個group又係裸跑
    呢d人唔裸真係正一仆街仔~
    一世抬唔起頭做人。 

push:o) :o) :o) :o) 

push:o) :o) :o) :o)

推到這位人兄唔裸跑比人唱到面黃~:) 

現85744人
    唔裸跑比人#kill# #kill2#
    :D :D :o) :o) 

fuck fuck fuck 

推到這位人兄#ass# #ass# 

#hoho# 

記得要全裸#bye# 

咁鬼耐都未到十萬人
    搞鬼錯 

吹水台 ›› [轉貼]夠十萬人入黎呢個無聊群 傳麒,杜杜華就裸跑旺角新之城
查看完整版本: [轉貼]夠十萬人入黎呢個無聊群 傳麒,杜杜華就裸跑旺角新之城 [港討]香港討論網 RSS