查看完整版本: 上班一族must睇的搞笑漫畫
[港討]香港討論網 ›› 吹水台 ››

上班一族must睇的搞笑漫畫

Tags 標籤分類: 搞笑漫 , 笑漫畫 , 搞笑 , 漫畫 , 笑漫 , 班一 , 族睇
    大家好,我是畫搞笑漫畫的車人,有時間請到我的blog走走。會帶給你很多歡笑啊!

What the office 網址:[url]http://hk.myblog.yahoo.com/whatheoffice[/url]
    [img]http://a367.yahoofs.com/hkblog/gj5ErUKFGBa8VBRddDDhlOaX0WI-_1/blog/bg_mod_21.jpg?ib_____DCgqFspzh[/img] 

留個名方便第日睇 

留個名方便第日睇

呵呵...車人就係我個名喇!!!!!!!!#yup# 

留個名方便第日睇

頂頂大名既車人就係你~~~~~~~[yipes] 

留個名方便第日睇

無錯~~~車人係我係我.....橫睇掂睇都係我!!!!!!!!!!得閒多D去我BLOG呀!!!!!!!!!!!!#yup# 

留個名方便第日睇

無錯~~~車人係我係我.....橫睇掂睇都係我!!!!!!!!!!得閒多D去我BLOG呀!!!!!!!!!!!!#yup#

你部雷神在那兒~[banghead] 

留個名方便第日睇

你部雷神在那兒~[banghead]

雷神就無喇....玩具車就有一架既...:D 

吹水台 ›› 上班一族must睇的搞笑漫畫
查看完整版本: 上班一族must睇的搞笑漫畫 [港討]香港討論網 RSS