查看完整版本: [轉貼][返office男必備]超強!!早上五分鐘出門術!!
[港討]香港討論網 ›› 吹水台 ››

[轉貼][返office男必備]超強!!早上五分鐘出門術!!

Tags 標籤分類: 男必備 , 出門 , 超強 , 轉貼 , 返男 , 貼返 , 男必
    [b][u][轉貼][返office男必備]超強!!早上五分鐘出門術!![/u][/b]
    [url]http://www.youtube.com/watch?v=qin4UptOEsI[/url] 

呢5分鐘好似好漫長, 因為佢做左好多野~~[369] 

講真, 我起第到出門口都試過5MINS
    起物--->摺被--->廁所--->刷牙洗面--->換衫--->拎飯--->著鞋--->拎齊野出門口 

起物--->摺被--->廁所--->刷牙洗面--->換衫--->拎飯--->著鞋--->拎齊野出門口

接埋被咁乖 :O 

接埋被咁乖 :O

費事吽蚊~[sosad] 

陣內智則#good# 

支持陣內智則 搞笑之皇O:-) O:-) 

不過佢好多作品吾識日文同日本文化既未必知笑咩:) 

之前個晚執齊嘢咪可以早d出門囉 

#love# #love# #love# 我都好中意佢 

#good# 

#good#

#love# #love# #love# #love# 

有冇多啲佢嘅片? 

有冇多啲佢嘅片?

http://blog.yam.com/kuroko/category/1698974
    呢到有,全部都翻譯過有中文 

有冇多啲佢嘅片?

[url]http://blog.yam.com/kuroko/category/1698974[/url]
    呢到有,全部都翻譯過有中文

陣內智則 前妻 係 藤原紀香 - -

------------------------------------------↑題外話黎

佢d片- -我翻睇都可以係咁笑 #yup# #yup# 

吹水台 ›› [轉貼][返office男必備]超強!!早上五分鐘出門術!!
查看完整版本: [轉貼][返office男必備]超強!!早上五分鐘出門術!! [港討]香港討論網 RSS