查看完整版本: [高登THEORY] 殺左人都好合理
[港討]香港討論網 ›› 吹水台 ››

[高登THEORY] 殺左人都好合理

Tags 標籤分類: 高登 , 左人 , 殺左 , 合理 , 登殺
    [url]http://forum4.hkgolden.com/view.aspx?type=BW&message=1777872[/url]

事件: 不甘女兒被迷姦 廣州街頭動私刑 婦糾眾打死色狼

睇完高登仔D回覆, 真係覺得小朋友化得好緊要。
    明明係個呀媽濫用私刑仲要殺左人, 點解仲可以講到天公地道?
    仲可以賴晒中國法律?
    唔好忘記, 個男既有機會無做過, 什至係比個女仔屈架!
    個個都講到佢百分百有做咁, 試諗下如果件事發生你身上, 而你根本無做過, 但係連講野既機會都無, 你會有咩感受? 咁同以前D警察屈打成招咪係同一樣野!
    就算佢真係有做, 係我認同會用私刑情有可原, 但依家講緊巴係打死左人! 教訓JE唔使收人命呀? 睇番個女人同公安解釋張相, 好明顯佢唔覺得自己殺左人有咩問題啦。
    人死左, 你比D咩罪名佢都無得解釋, 講句衰D, 個女人可能比D錢就出番O來~
    唔通咁先叫公平, 咁先叫法律, 咁先叫合理咩? 

你又何苦對牛彈琴
    高登仔一直「自以為」係道德高德地 看破紅塵 佢地又點會認錯呢 

你又何苦對牛彈琴
    高登仔一直「自以為」係道德高德地 看破紅塵 佢地又點會認錯呢

[sosad] 好明顯支持殺人唔可能立於道德高地囉~ 

你又何苦對牛彈琴

講明係道德高地 je係因為道德可以犧牲人命嘛 殺身成仁 高登仔幾有情操 

你又何苦對牛彈琴

講明係道德高地 je係因為道德可以犧牲人命嘛 殺身成仁 高登仔幾有情操

:O 咁都得? 佢家陣好明顯唔係殺身成仁啦~
    佢係殺人JE~ 

你又何苦對牛彈琴

佢係殺人JE~

高登一向好少理性思辯 算了吧 

你又何苦對牛彈琴

佢係殺人JE~

高登一向好少理性思辯 算了吧

仲要屌極都唔醒~ [sosad] 

理鬼佢哋?宜家放假多小朋友加埋啲假膠 xx( 

理鬼佢哋?宜家放假多小朋友加埋啲假膠 xx(

[sosad] 係啦~
    都係等睇 Harry Potter 

吹水台 ›› [高登THEORY] 殺左人都好合理
查看完整版本: [高登THEORY] 殺左人都好合理 [港討]香港討論網 RSS