查看完整版本: [貼圖]m記 麥當勞 可口可樂杯
[港討]香港討論網 ›› 吹水台 ››

[貼圖]m記 麥當勞 可口可樂杯

Tags 標籤分類: 麥當勞 , 貼圖 , 可樂 , 記麥 , 圖記 , 麥當
    [b][u][貼圖]m記 麥當勞 可口可樂杯[/u][/b]

轉貼:
    [img]http://www.ic98.com/info/uploadfile/info/200909/2009092109181334.jpg[/img]

我自己只有 綠 藍 灰 #hoho# 

好似紅同灰斷哂市:~( 

:) 百二蚊一套, 幫兩個FD一人買左一套~ 

@_@ @_@ @_@
    畀錢買,我又唔多想:-( 

其實隻杯靚咩?定係你哋係可樂迷? 

其實隻杯靚咩?定係你哋係可樂迷?

香港人唔駛錢就貪[sosad] 

@_@ @_@ @_@
    畀錢買,我又唔多想:-(

因為D人日日食食得黎都無貨~ 

藍#love# 

吹水台 ›› [貼圖]m記 麥當勞 可口可樂杯
查看完整版本: [貼圖]m記 麥當勞 可口可樂杯 [港討]香港討論網 RSS