查看完整版本: [轉貼][369]真係頭條笑話: 蘇玉華細佬
[港討]香港討論網 ›› 吹水台 ››

[轉貼][369]真係頭條笑話: 蘇玉華細佬

Tags 標籤分類: 369 , 轉貼 , 笑話 , 蘇玉 , 玉華 , 細佬 , 蘇玉華細佬
    [b][u][轉貼][369]真係頭條笑話: 蘇玉華細佬[/u][/b]

真係頭條笑話: 蘇玉華細佬

茶餐廳內,大力同阿珍岩岩拍拖,乜野骨痺的說話都講得出。坐係旁邊既排骨終於忍無可忍:「你懐唔好蘇玉華細佬上身咁得唔得!」

大力就問:「乜蘇玉華佢有細佬既咩?」

排骨:「有呀!」

阿珍又問:「哦?咁佢叫咩名?」

排骨:「蘇玉華個細佬……咪『so肉麻』囉!你地個個都so肉麻上身啦!」

大力和阿珍:「%!%&@!@$」

感謝讀者ByronWong提供笑話,將聯絡送上「真係笑話-LaughingMan正開心哥」一本致謝,如你有笑話,歡迎電郵給我:[email protected]或傳真︰23757566

李力持

#good#

[img]http://www.hkheadline.com/dailynews/images/columnist_450x300/special02.jpg[/img] 

:o) :o) :o) :o) :o) 

:o) 

#bye# 好耐無見~ 

#bye# 好耐無見~

依排係咁玩 GTA SA,少咗上 forum,高登都係

我發覺少上咗高登,講少咗粗口 :D 

吹水台 ›› [轉貼][369]真係頭條笑話: 蘇玉華細佬
查看完整版本: [轉貼][369]真係頭條笑話: 蘇玉華細佬 [港討]香港討論網 RSS