查看完整版本: [SAW6]恐懼鬥室6 哥頓醫生 極可能未死
[港討]香港討論網 ›› 吹水台 ››

[SAW6]恐懼鬥室6 哥頓醫生 極可能未死

Tags 標籤分類: SAW , 醫生 , 可能 , 未死 , 恐懼 , 鬥室 , 懼鬥 , 室哥
    [b][u][SAW6]恐懼鬥室6 哥頓醫生 極可能未死[/u][/b]

[b][YouTube]Dr. Gordon is alive ! Now proved ! SAW 6[/b]
    [url]http://www.youtube.com/watch?v=MiUfM0mkJ-8[/url]

睇片~

主腦係工程師而唔係醫生,無可能識得安全地幫果條友開眼~#good#
    所以開眼果個係醫生去做的,即係仲生存緊#good# 

[url]http://www.youtube.com/watch?v=L7YSEH6rS3Y[/url]
    YouTube - Dr Gordon In SAW I, II, III, IV, V 

@_@ 

#bye# 

殺死晒佢地吧~~ 

第七集同醫生有關既人會一齊出現
    連個接班人都未死 咁快講佢做乜:o) :o) 

話事話,saw6 dvd vcd 應該差唔多出,
    佢好興半年後出碟,再半年後出新一集#love# 

上個月出左#kill# #kill2# 

有咩??_? 好似唔見有o既 

我起九龍灣睇到有 48$ 

我起九龍灣睇到有 48$

#yup# BT左 

吹水台 ›› [SAW6]恐懼鬥室6 哥頓醫生 極可能未死
查看完整版本: [SAW6]恐懼鬥室6 哥頓醫生 極可能未死 [港討]香港討論網 RSS