查看完整版本: 政府又捐310萬返大陸, 真開心
[港討]香港討論網 ›› 吹水台 ››

政府又捐310萬返大陸, 真開心

Tags 標籤分類: 真開心 , 大陸 , 政府 , 政府又捐 , 政府又 , 府又捐 , 又捐 , 府又 , 返大
    政府又捐錢返大陸, 真係開心呀上面d官~
    一個有錢買第二個國家國債會唔會要果區區果幾百萬呢~
    究竟香港政府係幫我地香港巿民定係為害巿民既呢???
    如果有死亡筆記, 我諗香港政府全體官員會紙上有名:o) 

:-( 大陸d人係幾慘o既 

係囉, 都唔夠香港既巿民慘~
    無大陸香港真係仆晒街。
    奶粉又落黎買. 樓又落黎買:-( 

無大陸香港真係仆晒街。

有佢地先仆街,搞到我地乜都買唔到同佢班支那狗搶餐死xx(
    又成日扮到好柒慘咁,社工又係後面加推
    搞到唔接受佢地個D就千古罪人
    被佢地同化就叫做接受???姐係要我去扑人頭,呃政府錢???xx( 

無大陸香港真係仆晒街。

有佢地先仆街,搞到我地乜都買唔到同佢班支那狗搶餐死xx(
    又成日扮到好柒慘咁,社工又係後面加推
    搞到唔接受佢地個D就千古罪人
    被佢地同化就叫做接受???姐係要我去扑人頭,呃政府錢???xx(

所以從來無認自己係中國人, 跨欄既劉生拎獎, 個個都即刻舉牌認自己係中國人, 我真係覺得呢d人個腦係痴線:o) 

如果高登比人同化左, 呢度會唔會變為好似膠登咁既樣既代替品呢~[sosad] 

吹水台 ›› 政府又捐310萬返大陸, 真開心
查看完整版本: 政府又捐310萬返大陸, 真開心 [港討]香港討論網 RSS