查看完整版本: 大陸喱鬧BB,句句粗口...
[港討]香港討論網 ›› 吹水台 ››

大陸喱鬧BB,句句粗口...

Tags 標籤分類: BB , 大陸 , 大陸喱 , 陸喱 , 喱鬧 , 鬧句
    我唔明...BB仔唔識掩嘴姐...洗唔洗俾你又屌又插?#kill2# #kill2# #kill2# #kill2# #kill2#
    條片個主人話條友係大陸喱,我就唔知...所以照用住黎先...
    http://www.youtube.com/watch?v=4z0FxFWdVco&feature=related 

咪係囉
    返鄉下啦, 支那人 

咪係囉
    返鄉下啦, 支那人

放心~好快香港變成佢地鄉下一部分,到時我真係要飛去外國搵人求救...#fire# #fire# #fire# [bomb] [bomb] [shocking] 

咪係囉
    返鄉下啦, 支那人

放心~好快香港變成佢地鄉下一部分,到時我真係要飛去外國搵人求救...#fire# #fire# #fire# [bomb] [bomb] [shocking]

以前阿爺阿婆講, 顧得掂自己先好顧其他人
    香港而家咪搞得掂, 就叻唔切咁捐錢返大陸, 香港比呢d所謂既行政人員領導
    真係起錨喇~連條命都比佢起埋。 

咩事丫.
    人地細路黎架咋.
    加上人地唔舒服都唔想丫.
    好想爆粗串x你.
    #fire# #fire# #fire# #fire# #fire#
    #kill##kill2# 

xx( 大陸喱 

吹水台 ›› 大陸喱鬧BB,句句粗口...
查看完整版本: 大陸喱鬧BB,句句粗口... [港討]香港討論網 RSS