查看完整版本: [轉貼] 而家D少女真係好易媾
[港討]香港討論網 ›› 吹水台 ››

[轉貼] 而家D少女真係好易媾

Tags 標籤分類: 少女真 , 好易媾 , 轉貼 , 而家 , 真係 , 貼而 , 家少
    [url]http://blog.qooza.hk/GARCEMAN[/url]

係2009年5月26號12:07 am

有一個msn名叫[ *`ღ ✿ ゞ 百鬼♥_♥小欣 ]既男人加咗我msn...

佢一開始同我傾計..我已經唔係幾想應佢...

但佢一直係咁搵我...

5月27號佢係我返緊工既時候打黎...

同我講話..佢呀爸話佢太曳要送佢返外國..唔比返黎香港..

話如果佢呀爸呀媽知道佢有女朋友就唔洗送佢返外國...

係咁求我幫下佢...求左我好耐...

咁我諗住幫下佢見下佢呀媽之後就走la...

係27晚11點半左右佢黎到旺角接我...

去到佢屋企已經係12點幾1點鍾...

入到佢屋..黑蚊蚊咩人都冇..有都訓晒...

我問佢咁點見你呀媽...佢話佢天日就會見到...

之後就問我你唔洗換3咩...

就比左d衫褲我換...

之後咁我返左成日工好攰..咁就諗住訓教..同埋咁晏冇車返屋企..

跟住佢係咁同我講埋好多甜言蜜語又肉麻既野..

跟住我信以為真...就同佢發生左關系...

呢2日係佢屋企到訓..佢對我都冇乜點..唔係差..都可以話係好好..

之後到左31號晚...佢再次男朋友身份叫我去屯門搵佢..

但我身上面得八達通入面既13蚊幾毫..

係銅鑼灣入去屯門..去到佢果到我八達通已經付左錢..

去到個感覺已經好唔同...

第1晚冇咩事...

到6月1號既傍晚時份..

我用手去掂佢既背脊..

佢即刻舉起隻手(狀似想打我咁)...

好惡咁對住我講:[ 信唔信我打把你呀喇!! ]

我當場呆左...我冇出聲....

之後到9點幾..

我再次用手摸佢手臂..

佢捉住我係咁打我..一下比一下大力咁打我...

我真係好痛..咁我就還手la..之後佢仲更加大力咁打我..

之前又用腳踢到我隻腳瘀左...

之後佢仲要好似佢岩晒咁..仲係我面前光明正大咁打電話比第2個女仔..

同第2個女仔傾電話囉!!!!

我咁大個.都未比人打過...連我呀媽都冇打過我...

佢打我囉!!!

就算女仔點唔岩都唔係咁打法呀!?

佢冇當過我係人囉!!!!

之後佢呀妹見到借錢比我搭車走..

係琴晚我先返返黎屋企..

逃離呢個咁邪惡既地方!!

--------------------------------------------------------------------------------

在此我想呼籲各位姊妹們要小心呢個人

以下係呢位危險人物既資料..

msn: [email protected]

msn名: *`ღ ✿ ゞ 百鬼

地址:屯門建生

------------------------------------------ 

好食:P 

牛唔飲水,唔禁得牛頭低

女人唔出水,男人點得米......... 

個女仔我朋友黎[bomb] 

入到去條 link 㩒右制會好好玩 #good# 

真? 

好笑左..........
    好有潮文feel 

呢個世界真係多敗類#fire#
    呢d人真係影衰曬香港既男人:-[ :-[ :-[ 

真?

真 

真?

告誡吓佢唔好咁易信人啦 

真?

告誡吓佢唔好咁易信人啦

唔係第一次講架啦,佢剩聽佢男朋友話
    日記果D乜野親情野多數個效果只係維持一兩日 

真?

告誡吓佢唔好咁易信人啦

唔係第一次講架啦,佢剩聽佢男朋友話
    日記果D乜野親情野多數個效果只係維持一兩日

咁就係咁先 

有冇相先~~#hehe# 

:O 

好火#fire# 

條仔做咩無啦啦打人? 

吹水台 ›› [轉貼] 而家D少女真係好易媾
查看完整版本: [轉貼] 而家D少女真係好易媾 [港討]香港討論網 RSS